Досвід викладання загальної хірургії за кредитно-модульною системою організації навчального процесу - Іоффе, О. Ю.; Стець, М. М.; Меллін, В. М.; Перепадя, В. М.; Галига, Т. М. (Медична освіта, 2015)
У статті висвітлено досвід викладання загальної хірургії за кредитно-модульною системою організації навчального процесу