ДОСВІД ВИКЛАДАННЯ ФІЗІОЛОГІЇ СТУДЕНТАМ СПЕЦІАЛЬНОСТІ “ПЕДІАТРІЯ” ЗА КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЮ СИСТЕМОЮ В БУКОВИНСЬКОМУ ДЕРЖАВНОМУ МЕДИЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ - Гордієнко, В. В. (Medical Education, 2015)
Висвітлено шляхи і методи профільної підготовки студентів спеціальності “Педіатрія” на кафедрі фізіології Буковинського державного медичного університету при навчанні за кредитно-модульною системою та значення набутих знань з фізіології для професійної діяльності лікаря-педіатра.