СТРАТЕГІЇ НАВЧАННЯ ТА ОЦІНЮВАННЯ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО ВИКЛАДАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ - Beck, Günter; Tsaryk, O. M.; Rybina, N. V. (Медична освіта, 2020)
У статті розглянуто провідні стратегії організації навчання та оцінювання студентів в умовах дистанційного викладання іноземних мов. У роботі проаналізовано доступні інтерактивні методики та форми навчання, узагальнено найоптимальніші способи, форми і методи оцінювання роботи студентів на онлайн-платформах, доступних у даний час. Автори стверджують, що педагогічні підходи до викладання іноземних мов постійно вимагають пошуку новітніх засобів, які здатні привнести в навчальний процес елемент новизни, підвищити інтерес здобувачів вищої освіти, особливо в період карантину.