БІЛІНГВІЗМ ТА ІНТЕРФЕРЕНЦІЯ ЯК ТЕНДЕНЦІЇ ЛІНГВІСТИЧНОГО РОЗВИТКУ СУЧАСНОГО НАВЧАЛЬНОГО ПРОСТОРУ В УМОВАХ ОСВІТНЬОЇ ІНТЕРНАЦІОНАЛІЗАЦІЇ - Bauer, Thomas; Tsaryk, O. M.; Rybina, N. V. (Медична освіта, 2020)
Стаття розкриває особливості вивчення проблем білінгвізму та інтерференції в контексті сучасного суспільства. Робота присвячена власне теоретичному підґрунтю цієї проблеми та реальній ситуації в сучасному освітньому просторі. У результаті здійсненого дослідження встановлено, що в процесі міжкультурного/міжмовного спілкування відбувається неминуче зіткнення двох мов, запропоновано шляхи вирішення проблеми вдосконалення мовленнєвих навичок. Авторами було надано доступні програми для вдосконалення рівня володіння іноземними мовами, а також рекомендації щодо подальшого вивчення цих самих питань.