ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОГО РІВНЯ КЕРІВНИКІВ МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ – ПІДГРУНТЯ РЕФОРМУВАННЯ ГАЛУЗІ - Лобас, В. М.; Дорохова, О. Т.; Адоньєва, Н. М.; Оборнєв, Л. Є.; Стичинська, Н. А.; Владзимирський, А. В. (Медична освіта, 2013)
У статті описано досвід післядипломної підготовки керівників медичних закладів, який враховує вимоги системи безперервної медичної освіти та реформування охорони здоров’я. Наведено варіанти найбільш ефективних форм навчан- ня, які сприяють формуванню управлінських навичок.