ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ГУРТКА НА КАФЕДРІ МЕДИЧНОЇ БІОЛОГІЇ, МІКРОБІОЛОГІЇ, ВІРУСОЛОГІЇ ТА ІМУНОЛОГІЇ - Климнюк, С. І.; Романюк, Л. Б.; Ткачук, Н. І.; Кучмак, О. Б.; Бригідир, Т. О. (Медична освіта, 2013)
Стаття присвячена роботі студентського наукового гуртка з мікробіології на кафедрі медичної біології, мікробіології, вірусології та імунології в Тернопільському державному медичному університеті імені І. Я. Горбачевського, що грун- тується на індивідуальному підході до кожного студента, і перевагам такої організації праці.