ОЦІНКА НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ В УМОВАХ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ - Дубініна, В. Г.; Рибін, А. І.; Кузнецова, О. В. (Медична освіта, 2013)
Пріоритетним завданням національного медичного університету на сучасному етапі є розширення прямих зв’язків із зарубіжними країнами на основі взаємних договорів, спрямоване на подальшу інтеграцію в європейські й всесвітні ме- дичні структури, а отже, залучення більшого числа іноземних студентів. Для того щоб оцінити ставлення іноземних студентів до існуючої системи освіти, нами було проведено незалежне анонімне анкетування, на основі результатів якого можна зробити деякі висновки про стан системи освіти з точки зору студентів. Методика проведення занять за кредитно- модульною системою освіти знайшла свою підтримку в 93 % усіх опитаних іноземних студентів обох груп.