ОСОБЛИВОСТІ ІНТЕГРАТИВНОГО ПІДХОДУ В УДОСКОНАЛЕННІ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ЛІКАРІВ ЗА ФАХОМ “НЕВРОЛОГІЯ” - Даценко, І. Б.; Літовченко, Т. А. (Медична освіта, 2013)
У роботі представлено сучасні тенденції та особливості інноваційних підходів у сфері післядипломної освіти лікарів за фахом “Неврологія” відповідно до реформи медичної освіти, що проводиться в Україні. Автори визначають базові на- прямки удосконалення освіти та фактори забезпечення її якості. Представлено власний досвід традиційних та викорис- тання сучасних методів оволодіння теоретичними та практичними знаннями.