ЗНАЧЕННЯ НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ РОБОТИ В БОЛОНСЬКІЙ СИСТЕМІ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ ТА ЇЇ ОРГАНІЗАЦІЯ НА КАФЕДРІ ВНУТРІШНЬОЇ МЕДИЦИНИ - Грона, Н. В.; Коломієць, В. В.; Бобришев, К. А.; Ванханен, Н. В.; Півнєв, Б. А. (Медична освіта, 2013)
У статті йдеться про значення науково-дослідної роботи в навчанні студентів 6-го курсу та її організацію на кафедрі внутрішньої медицини в умовах Болонської системи.