СУЧАСНІ АСПЕКТИ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПІДГОТОВКИ ЛІКАРІВ ІЗ КОМБУСТІОЛОГІЇ ТА ПЛАСТИЧНОЇ ХІРУРГІЇ - Григор'єва, Т. Г.; Коркунда, С. В.; Олійник, Г. А.; Голобородько, С. А. (Медична освіта, 2013)
Сучасна економічна ситуація вимагає розробки нових підходів в організації та проведенні післядипломного навчання в медицині. Підготовка до Євро-2012 в Харківському регіоні обумовила створення удосконалених планів та їх реалізацію щодо надання медичної допомоги при масових ураженнях. Післядипломне навчання з питань термічної травми представ- лено досвідом роботи кафедри комбустіології, реконструктивної та пластичної хірургії ХМАПО. Використання кредитно- модульної системи потребує постійного удосконалення викладачами свого професійного рівня та дозволяє проводити навчальний процес на сучасному інформаційно-технологічному рівні.