ВПРОВАДЖЕННЯ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ НА КАФЕДРІ ЗАГАЛЬНОЇ СТОМАТОЛОГІЇ ОНМЕДУ - Бабов, Є. Д.; Новікова, М. А.; Кленовська, С. В.; Могилевський, В. В. (Медична освіта, 2013)
У статті представлено впровадження кредитно-модульної системи на кафедрі загальної стоматології Одеського націо- нального медичного університету. Відображено основні вимоги до педагогічного складу у взаємовідносинах зі студентами при модульному навчанні. Надано цільовий план дій для студентів щодо освоєння модуля. Показані особливості ведення практичних занять з обов’язковою курацією пацієнтів із усіх розділів стоматології. Показано цілеспрямованість удоско- налення теоретичних і практичних знань на етапах освоєння модуля.