ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ІМІТАЦІЙНИХ СИCТЕМ НАВЧАННЯ У ПІСЛЯДИПЛОМНІЙ ПІДГОТОВЦІ СПЕЦІАЛІСТІВ ХІРУРГІЧНОГО ПРОФІЛЮ - Скрипко, В. Д.; Шев'як, П. І.; Атаманюк, О. Ю.; Гринів, Ю. В. (Медична освіта, 2013)
У статті представлений досвід покращення навчання мануальних навичок лікарів-інтернів хірургічного профілю та аналіз щодо підвищення його якості.