ВПРОВАДЖЕННЯ МАГІСТРАТУРИ З МЕДСЕСТРИНСТВА – КРОК ВПЕРЕД НА ШЛЯХУ РЕФОРМУВАННЯ МЕДИЧНОЇ ОСВІТИ В АВСТРІЇ - Паласюк, Г. Б. (Медична освіта, 2013)
У статті висвітлено організацію навчального процесу з підготовки магістрів медсестринства. Проаналізовано навчальні програми, основні вимоги до написання магістерських робіт. Обгрунтовано важливість вивчення австрійського досвіду для вдосконалення підготовки медичних сестер в Україні.