ДО ПИТАННЯ ОБМІНУ ДОСВІДОМ: КУЛЬТУРА І НАУКА БЕЗ КОРДОНІВ - Кушик, М. Л. (Медична освіта, 2013)
У статті описано важливість обміну досвідом між навчальними закладами. Відображено досвід поширення знань у контексті історичного розвитку медичної освіти в Україні.