ОКРЕМІ ПИТАННЯ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З МЕДИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ - Чурпій, К. Л.; Чурпій, І. К. (Медична освіта, 2013)
У роботі висвітлені окремі питання підготовки фахівців з медичної реабілітації, впровадження нових технологій у підготовці студентів.