ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК МОТИВАЦІЇ ДОСЯГНЕНЬ ТА УСПІХІВ У НАВЧАННІ У СТУДЕНТІВ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ - Запорожан, В. М.; Нікогосян, Л. Р.; Аймедов, К. В. (Медична освіта, 2013)
У роботі йдеться про сучасний стан проблеми викладання акушерства та гінекології студентам медичного факультету. Проведено паралельміж мотивацією досягнення успіхів ужитті та рівнем отриманих балів при навчанні вказаної дисцип- ліни. Відмічено недоліки існуючої системи викладання “непрофільного” до майбутньої праці предмета. Наведено влас- ний досвід роботи з групами студентів-медиків на кафедрі. Надані практичні рекомендації.