ПОЛІТИКА АВСТРІЇ В ГАЛУЗІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я І МЕДИЧНОЇ ОСВІТИ - Кліщ, Г. І. (Медична освіта, 2013)
У статті розглянуто основні аспекти політики Австрії в галузі охорони здоров’я і медичної освіти. Проаналізовано вплив реформ на підготовкумедичних кадрів, наданнямедичної допомоги та фармацевтичне забезпечення австрійських громадян.