ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАННЯ У ПРАКТИКУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ - Никоненко, О. С.; Шаповал, С. Д.; Дмитрієва, С. М. (Медична освіта, 2013)
У статті представлено досвід впровадження в післядипломну підготовку медичних спеціалістів нових сучасних форм організації навчального процесу у Запорізькій медичній академії післядипломної освіти. Висвітлено деякі проблемні питання розробки та впровадження нових організаційних форм навчання та сучасних освітніх технологій у післядип- ломній підготовці лікарів. Обгрунтована необхідність застосування різних організаційних навчальних форм з викорис- танням технологій активного навчання відповідно до потреб кожної цільової групи суб’єктів навчання.