ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ В ДЕРЖАВНОМУ ЗАКЛАДІ “ЛУГАНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ” - Івченко, В. К.; Сімрок, В. В.; Смірнов, С. М.; Сенчій, В. М. (Медична освіта, 2013)
У роботі представлено дані про застосування сучасних інноваційних технологій в навчальномупроцесі на теоретичних та клінічних кафедрах державного закладу “Луганський державний медичний університет”. Впровадження сучасних технологій дозволяє оптимізувати навчальний процес, більшефективно використовувати час для засвоєння практичних навичок, підвищувати якість отриманих студентами знань. На клінічних кафедрах застосування сучасних фантомів дає можливість викладачумоделювати різні клінічні ситуації, особливо невідкладні стани, йособливопри відсутності пацієнтів із патологією, котра вивчається в клініці. Впровадження кредитно-модульної системи навчання неможливе без застосу- вання сучасних інноваційних технологій.