МАЙБУТНЄ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ: БОЛОНСЬКИЙ ПРОЦЕС ЧИ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНА СИСТЕМА? - Івченко, В. К.; Сімрок, В. В.; Налапко, Ю. І. (Медична освіта, 2013)
Обговорено перспективи впровадження основних принципів Болонської декларації у вищу післядипломну медичну освіту України. Показані позитивні риси застосування кредитно-модульної системи в підготовці лікаря в інтернатурі.