ВПРОВАДЖЕННЯ БАЛЬНОЇ СИСТЕМИ АТЕСТАЦІЇ ЛІКАРІВ НА ПЕРЕДАТЕСТАЦІЙНИХ ЦИКЛАХ: ПЕРЕВАГИ І НЕДОЛІКИ - Ждан, В. М.; Скрипник, І. М.; Давиденко, Г. М.; Шилкіна, Л. М.; Марченко, А. В. (Медична освіта, 2013)
У матеріалах представлено досвід факультету післядипломної освіти з впровадження у навчальний процес бальної системи атестації лікарів на передатестаційних циклах. Основними перевагами такої системи є постійне вдосконалення лікарями своєї лікарської майстерності, розширення кругозору з професійних питань, участь лікарів у наукових дослі- дженнях і програмах. З досвідуроботи за останній рік представлені й недоліки бальної системи, які потребують можливо- го перегляду наказуМОЗ України№484.