ОСВОЄННЯ СТУДЕНТАМИ ПРАКТИЧНИХ НАВИЧОК ПРИ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ: ПРОБЛЕМИ ТА ПОШУК ШЛЯХІВ ЇХ ВИРІШЕННЯ - Думанський, Ю. В.; Талалаєнко, О. М.; Первак, М. Б. (Медична освіта, 2013)
У статті проаналізовано ситуацію щодо навчання студентів практичних навичок при кредитно-модульній організації навчальногопроцесу вДонецькомунаціональномумедичному університеті. Висвітленопроблеми, щосклалися, та зазна- чено шляхи їх вирішення.