ПІДГОТОВКА СТУДЕНТІВ В УМОВАХ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ НА ВИПУСКОВИХ КАФЕДРАХ СПЕЦІАЛЬНОСТІ “ФАРМАЦІЯ” - Черних, В. П.; Гриценко, І. С.; Огарь, С. В.; Вінник, Л. М. (Медична освіта, 2013)
У статті представлено досвід роботи за кредитно-модульною системою у Національному фармацевтичному універси- теті, описано особливості підготовки студентів на випускових кафедрах спеціальності “Фармація”.