СТВОРЕННЯ СУЧАСНОГО ПІДРУЧНИКА – ЗАПОРУКА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ - Волосовець, О. П.; П'ятницький, Ю. С.; Вітенко, І. С.; Мельник, І. В. (Медична освіта, 2013)
У статті висвітлено необхідність підготовки якісної сучасної навчальної книги – однієї з основних складових підготов- ки медичних і фармацевтичних кадрів. У роботі розкрито основні вимоги до сучасних підручників та посібників, які повинні забезпечувати, перш за все, керування самостійною позааудиторною підготовкою студентів, обсяг якої при переході на кредитно-модульну систему навчання значно зріс.