СТАН СФОРМОВАНОСТІ ПРОФЕСІЙНО-ЕТИЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНЬОГО ЛІКАРЯ - Korolova, T. V. (Медична освіта, 2018)
Мета робoти – розробка критеріально-показникової системи дослідження рівня сформованості професійно-етичної культури майбутніх лікарів та аналіз результатів сформованості професійно-етичної культури майбутніх лікарів у процесі гуманітарної підготовки. Основна частина. Стаття присвячена дослідженню стану сформованості професійно-етичної культури майбутніх лікарів. Автором представлено результати оцінювання рівня сформованості професійно-етичної культури, розроблено систему критеріїв, показників і рівнів сформованості професійно-етичної культури майбутніх лікарів. Також у статті зазначені використані методи дослідження. Висновок. Було доведено, що гуманітарні дисципліни відіграють значну роль у формуванні професійно-етичної культури майбутніх лікарів.