ШЛЯХИ ОПТИМІЗАЦІЇ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ЛІКАРІВ- ІНТЕРНІВ ЗА ФАХОМ “ХІРУРГІЯ” - Ткачук, О. Л.; Скрипко, В. Д.; Шев'як, П. І. (Медична освіта, 2013)
У роботі проаналізовано методи покращення системи навчання лікарів-інтернів хірургічного профілю шляхом опти- мізації та індивідуалізації із максимальним використанням сучасних новітніх технологій.