ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ З КЛІНІЧНОЇ ФАРМАЦІЇ - Тюріна, В. Ф.; Кліщ, І. М.; Марків, І. М. (Медична освіта, 2013)
Узагальнено досвід організації проведення виробничої практики з клінічної фармації на кафедрі клінічної фармації. Звертається увага на методику проведення виробничої практики з клінічної фармації. Під час практики студентам надаєтьсяможливість закріпити знання тапрактичні навики, отримані ними при вивченні основних клінічних та теоре- тичних дисциплін, ознайомлення з організацією роботи провізора в умовах лікувальної установи.