РЕФОРМУВАННЯ МЕДИЧНОЇ ОСВІТИ В АВСТРІЇ: ЗРАЗОК УСПІШНОГО ПРОВЕДЕННЯ І ПРИКЛАД ДЛЯ НАСЛІДУВАННЯ - Кліщ, Г. І. (Медична освіта, 2013)
У статті узагальнено австрійський досвід реформування медичної освіти. Розглянуто головні фундаментальні зміни у нових навчальних планах медичних університетів Австрії, їх переваги та наслідки.