МІЖДИСЦИПЛІНАРНИЙ ПРОБЛЕМНИЙ СЕМІНАР ЯК ІНТЕРАКТИВНИЙ МЕТОД НАВЧАННЯ СЛУХАЧІВ ЦИКЛУ ТЕМАТИЧНОГО УДОСКОНАЛЕННЯ - Дикий, Б. М.; Матейко, Г. Б.; Пришляк, О. Я.; Кондрин, О. Є. (Медична освіта, 2013)
Використання міждисциплінарного проблемного семінару у вигляді наукової конференції як інтерактивного методу навчання дозволяє виробити і закріпити у лікарівнавики застосовуваннянабутих знань у практичніймедицині, розвиває професійно-творче мислення, ініціативність, відповідальність, самостійність, даєможливість поділитися власним досві- дом з іншими. Семінар розроблений для слухачів циклу тематичного удосконалення (ТУ), оскільки для успішного його проведення необхідний достатній рівень засвоєння учасниками семінару провідних ідей, основних понять і положень з різних дисциплін, щовивчалися на етапі додипломногонавчання. Завданняміждисциплінарного семінару– забезпечити усвідомлення лікарями міжпредметних зв’язків, систематизувати набуті знання, навики і вміння.