МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКЛАДАННЯ ЕЛЕКТИВНОГО КУРСУ “СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ МОЛЕКУЛЯРНОЇ БІОЛОГІЇ” У ВИЩІЙ МЕДИЧНІЙ ШКОЛІ - Шевчук, Т. І.; Піскун, Р. П.; Горбатюк, С. М.; Ніколаєнко, О. О. (Медична освіта, 2013)
У даній статті розглядаються особливості методології викладання елективного курсу “Сучасні проблеми молекулярної біології” на кафедрі медичної біології. Досліджується процес отримання знань і умінь з молекулярної біології і вказуєть- ся необхідність застосування сучасних методик викладання з метою удосконалення якості професійної підготовки май- бутніх лікарів.