ОСОБЛИВОСТІ ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ “МЕДИЦИНА КАТАСТРОФ” ДЛЯ СТУДЕНТІВ МЕДИЧНИХ ВНЗ У СУЧАСНИХ УМОВАХ - Вовк, К. В.; Сокруто, О. В.; Ніколаєнко, Є. Я. (Медична освіта, 2013)
У статті доведена необхідність та доцільність вивчення дисципліни “Медицина катастроф” на додипломному етапі підготовки лікарів та наведений кафедральний досвід викладання цієї дисципліни на медичномуфакультеті ХНУімені В. Н. Каразіна.