ДОСВІД ВИКЛАДАННЯ МЕДИЧНОЇ БІОЛОГІЇ АНГЛОМОВНИМ СТУДЕНТАМ - Shvets, L. S. (Медична освіта, 2017)
Використання англійської мови як мови вивчення медичної біології дало змогу розробити напрямки вдосконалення професійної майстерності викладацького складу кафедри та підвищення якості знань англомовних студентів. Досвід організації навчального процесу засвідчив необхідність постійного поновлення навчально-методичних та лекційних матеріалів даними сучасних досягнень науки і медицини. Створено посібник “Вибрані лекції з медичної біології” англійською мовою, який охоплює всі розділи дисципліни. Актуальним також є використання робочих зошитів для студентів, впровадження інноваційних технологій, підвищення якості тестового контролю, оволодіння практичними навичками та навичками наукової роботи.