ДОСВІД ПІДГОТОВКИ ІНОЗЕМНИХ ГРОМАДЯН З АНГЛОМОВНОЮ ФОРМОЮ НАВЧАННЯ - Savka, I. H.; Savka, S. D.; Yurniuk, S. V. (Медична освіта, 2017)
У статті висвітлено особливості підготовки іноземних студентів з англомовною формою навчання на додипломному етапі у ВДНЗ України “Буковинський державний медичний університет”. Розкриті основні інструменти контролю за процесами набуття знань, опанування основних навичок та вмінь, ходом підготовки до ліцензійних інтегрованих іспитів “Krok 1, 2. Medicine” та іспитів для підтвердження дипломів на батьківщині випускників. Показана роль цього виду підготовки фахівців як одного з перспективних напрямків діяльності вищого навчального закладу. Окреслені перспективи подальших розвідок у вказаному напрямку.