СУЧАСНІ ІННОВАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРИЙОМИ ТА ШЛЯХИ ПОЛІПШЕННЯ ВИВЧЕННЯ ТЕМИ “ГОСТРИЙ АПЕНДИЦИТ ТА ЙОГО УСКЛАДНЕННЯ” СТУДЕНТАМИ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ - Dmytruk, O. M. (Медична освіта, 2017)
У роботі узагальнено досвід кафедри хірургії № 1 ІФНМУ вивчення студентами теми “Гострий апендицит та його ускладнення”; впровадження й удосконалення інноваційних технологій при використанні інтерактивних методів навчання на всіх етапах навчального процесу з вивчення спеціальності, в т. ч. під час проведення загально-курсової конференції з актуальних проблем клініки, діагностики та лікувальної програми. На етапі визначення кінцевого рівня знань використовуються вирішення кейс-завдань, ігрові та неігрові методи модельованого навчання, а якість отриманих знань оцінюється поточним та підсумковим контролем.