ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАННЯ В ІНТЕРНАТУРІ - Нrebenyk, M. V.; Lazarchuk, T. B.; Kryskiv, O. I. (Медична освіта, 2017)
Підготовка компетентного спеціаліста, здатного забезпечити належний рівень медичної допомоги в умовах інформаційних потоків та сучасних технологій, вимагає переорієнтації системи післядипломної освіти на індивідуальне навчання майбутнього спеціаліста у супроводі викладача. У статті висвітлено багаторічний досвід кафедри терапії і сімейної медицини навчально-наукового інституту ТДМУ із використання методології адаптації набутих на додипломному етапі знань та умінь молодих лікарів до роботи в реальних умовах практичної медицини.