ОРГАНІЗАЦІЯ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ В УМОВАХ ВПРОВАДЖЕННЯ ЗАКОНУ УКРАЇНИ “ПРО ВИЩУ ОСВІТУ” (ЗА ПІДСУМКАМИ МОНІТОРИНГУ В 2016 р.) - Pyatnytskyi, Yu. S.; Melnyk, I. V.; Polishchuk, M. O.; Fysun, Yu. I. (Медична освіта, 2016)
У статті наведено результати моніторингу стану організації навчального процесу у вищих медичних та фармацевтичних навчальних закладах і закладах післядипломної освіти, підпорядкованих МОЗ України, в 2016 р.