РЕЗУЛЬТАТИ ГАЛУЗЕВОГО МОНІТОРИНГУ ДІЯЛЬНОСТІ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ТА ЗАКЛАДІВ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ МОЗ УКРАЇНИ ЗА ОСНОВНИМИ ПОКАЗНИКАМИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА 2015 КАЛЕНДАРНИЙ РІК - Hryhorovska, S. V.; Pyatnytskyi, Yu. S.; Volosovets, O. P.; Bulakh, I. Ye.; Horban, A. Ye.; Melnyk, I. V.; Fysun, Yu. I. (Медична освіта, 2016)
У 2015 р. був проведений галузевий моніторинг діяльності вищих навчальних закладів та закладів післядипломної освіти МОЗ України за такими основними показниками діяльності, як: навчально-методична робота, наукова діяльність, кадрова політика, міжнародне, державне та галузеве визнання роботи, виховна робота, лікувальна робота, матеріально-технічне забезпечення. Аналіз показників галузевого моніторингу показує наявність незначного діапазону величини сумарного показника, що відображає існування єдиних підходів до організації навчально-методичної роботи щодо підготовки фахівців для галузі охорони здоров’я, що здійснюється МОЗ України.