СТУДЕНТСЬКЕ НАУКОВЕ ТОВАРИСТВО ЯК ПЕРША СХОДИНКА ДО ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ НАУКОВЦЯ - М. О. Ризничук, В. П. Пішак М. І. Кривчанська (Медична освіта, 2015)
У статті висвітлено організаційні заходи та робота гуртків на теоретичній кафедрі, на прикладі кафедри медичної біології, генетики та фармацевтичної ботаніки та практичній — кафедрі педіатрії та медичної генетики.