НАУКОВО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ВИКЛАДАННЯ ФАРМАКОЛОГІЇ АНТИАНГІНАЛЬНИХ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ - Горчакова, Н. О. (Медична освіта, 2015)
Згідно з сучасними аспектами впровадження кредитно-модульної системи при викладанні фармакології антиангіальних засобів увагу студентів звертають на фармакологічну і клінічну класифікації, а також особливості фармакодинаміки окремих груп препаратів.