ОСОБЛИВОСТІ ВИКЛАДАННЯ МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ В УМОВАХ РЕФОРМУВАННЯ ГАЛУЗІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ - Гарасимів, І. М. (Медична освіта, 2015)
У статті наведені основні аспекти реформування системи охорони здоров’я України, їх значення для оптимізації надання медичної допомоги при масових випадках, які слід викладати студентам та інтернам у курсі медицини катастроф.