АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ІСПИТУ КРОК-1 З НОРМАЛЬНОЇ ФІЗІОЛОГІЇ У СТУДЕНТІВ-ІНОЗЕМЦІВ ВНМУ (З РОСІЙСЬКОМОВНОЮ ТА АНГЛОМОВНОЮ ФОРМАМИ НАВЧАННЯ) - Богомаз, О. В. (Медична освіта, 2015)
У статті подається аналіз результатів складання іноземними студентами-медиками (з російськомовною та англомовною формами навчання) тестів ліцензійного інтегрованого іспиту КРОК-1 з нормальної фізіології за п’ятирічний період (2008–2012 рр.).