ДИСТАНЦІЙНА ОСВІТА – ПОТУЖНА СКЛАДОВА ЕКОПЕДАГОГІКИ, ВЕБІНАР – ВАЖЛИВИЙ ЕЛЕМЕНТ ОСВІТНЬОЇ НООСФЕРИ - В. С. Бірюков, О. О. Якименко О. Я. Тягай (Медична освіта, 2015)
Стаття присвячена вивченню проблем педагогіки та шляхів їх вирішення у зв'язку з впровадженням вебінарів як елементу поліпшення якості медичної освіти.