ВІРТУАЛЬНІ НАВЧАЛЬНІ ПРОГРАМИ З ХІМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН В ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ В МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДАХ - Г. Я. Загричук, Г. І. Фальфушинська Л. М. Іванець (Медична освіта, 2015)
У статті розглянуто науково-методичні засади створення та перспективу впровадження віртуальних навчальних програм з хімічних дисциплін на кафедрі загальної хімії ДВНЗ “Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського МОЗ України”. Наведені приклади віртуальних програм. Використання віртуальних програм дозволяє оптимізувати організацію традиційного хімічного практикуму.