ПРОВЕДЕННЯ ОБ’ЄКТИВНИХ СТРУКТУРОВАНИХ КЛІНІЧНИХ ІСПИТІВ – ВАЖЛИВА СКЛАДОВА КОНТРОЛЮ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ - Н. З. Ярема, Н. Я. Верещагіна Т. Ю. Чернець (Медична освіта, 2015)
У статті висвітлено набутий досвід та результати впровадження об’єктивних структурованих клінічних іспитів.