ДОСВІД РОБОТИ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПІДГОТОВКИ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ - Дзяк, Г. В.; Перцева, Т. О.; Науменко, Л. Ю.; Горбунова, Г. В. (Медична освіта, 2015)
У статті розглянуті досвід роботи та система заходів, спрямовані на підвищення якості підготовки студентів–громадян іноземних країн, які обрали майбутню спеціальність лікаря.