“БОЛОНСЬКИЙ ПРОЦЕС” І УКРАЇНА: РЕАЛІЇ, МІФИ І ПЕРСПЕКТИВИ - Ждан, В. М.; Бобирьов, В. М.; Білаш, С. М.; Салій, А. В.; Шешукова, О. В. (Медична освіта, 2015)
У СТАТТІ РОЗГЛЯНУТО ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ ПОЛОЖЕНЬ БОЛОНСЬКОЇ ДЕКЛАРАЦІЇ В УКРАЇНІ І ТРУДНОЩІ , ЩО ВИНИКАЮТЬ ПРИ ЦЬОМУ.