АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ Й ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ МЕДИЧНИХ ТА ФАРМАЦЕВТИЧНИХ КАДРІВ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ IV РІВНЯ АКРЕДИТАЦІЇ ТА ЗАКЛАДАХ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ МОЗ УКРАЇНИ - Толстанов, О. К.; Осійчук, М. С.; Волосовець, О. П.; П’ятницький, Ю. С.; Булах, І. Є. (Медична освіта, 2015)
Вищі навчальні заклади та заклади післядипломної освіти системи МОЗ України беруть активну участь у реалізації реформ сфери охорони здоров’я шляхом кадрового забезпечення пілотних регіонів та наукового обґрунтування процесу реформування галузі.