ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ-ІНОЗЕМЦІВ ДО СКЛАДАННЯ ЛІЦЕНЗІЙНИХ ІНТЕГРОВАНИХ ІСПИТІВ “КРОК” - Фурдела, М. Я. (Медична освіта, 2014)
У роботі узагальнено досвід та основні методичні підходи підготовки студентів-іноземців до складання ліцензійних інтегрованих іспитів “Крок”. Наведено поєднання традиційних форм засвоєння навчального матеріалу із використанням нових сучасних технологій та намічені шляхи інтенсифікації передекзаменаційного тренінгу студентів.