МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ З ІНОЗЕМНИМИ СТУДЕНТАМИ НА КАФЕДРІ СОЦІАЛЬНОЇ МЕДИЦИНИ, ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ЕКОНОМІКИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я З МЕДИЧНОЮ СТАТИСТИКОЮ - Федчишин, Н. Є. (Медична освіта, 2014)
У статті розглянуто основні принципи та особливості побудови навчального процесу з іноземними студентами на кафедрі cоціальної медицини, організації та економіки охорони здоров’я з медичною статистикою, важливі питання і проблеми викладання предмета для студентів медичного та стоматологічного факультетів за вимогами кредитно-модульної системи.