МОТИВАЦІЯ СТУДЕНТІВ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ, ШЛЯХИ МОТИВАЦІЇ ДО НАВЧАННЯ - Унгурян, Л. М.; Чернецька, Г. В.; Образенко, М. С. (Медична освіта, 2014)
У даній статті розглядаються поняття “мотивація” у навчальній діяльності і шляхи мотивації до навчання. Мотиваційними процесами в навчанні студентів можна і потрібно управляти: створювати умови для розвитку внутрішніх мотивів, стимулювати студентів. Під час величезного обсягу інформації, яка надається такими джерелами, як медіа, інтернет, соціальні мережі, є дуже складним мотивувати студента до навчання, систематичної роботи, шукати нову інформацію і ефективно використовувати її у процесі навчання і життя.